Holdtræning i Ny Ellebjerg Fysioterapi

Hos Ny Ellebjerg Fysioterapi tilbyder vi forskellige former for holdtræning.
Under holdplanen kan du læse om de enkelte holdtyper.

Fit&Stærk

Fit&Stærk er der fokus på effektiv træning, som sikrer at vi opbygger styrke/kondition og bliver godt klædt på, til at håndtere hverdagens fysiske udfordringer. På alle vores hold tilpasser holdinstruktøren øvelserne til den enkeltes erfaringsniveauer, helt fra nybegynder til erfaren.

Fit&Stærk starter altid med en generel opvarmning. Når alle har fået varmen, gives en introduktion til dagens program og grundig instruktion i de øvelser der venter. Herefter er det tid til at få sved på panden.

MorgenFrisk

MorgenFrisk træner vi udenfor i den friske morgenluft. Der er fokus på effektiv træning med kettlebells, som sikrer at vi både opbygger styrke/kondition og bliver godt klædt på, til at håndtere hverdagens fysiske udfordringer. På alle vores hold tilpasser holdinstruktøren øvelserne til den enkeltes erfaringsniveauer, helt fra nybegynder til erfaren.

MorgenFrisk er den perfekte måde at få klaret træningen inden dagens gøremål og afholdes mandag, onsdag og fredag fra kl. 6:30-7:00 på parkeringspladsen ude foran Ny Ellebjerg Fysioterapi.

Selvom træningen på MorgenFrisk kun er 30 min, er der masser af mulighed for at få både sved på panden, hyggeligt samvær, frisk luft og ikke mindst også en kop kaffe at slutte af på.

Stræk&SlapAf

Velkommen til Stræk&SlapAf, hvor vi inviterer dig til at sænke tempoet og komme ned i gear. Gennem en kombination af effektive vejrtræknings- og udstrækningsøvelser er vores fokus at skabe en følelse af afslapning og velvære. Selvom vi ikke kan garantere, at du bliver et slangemenneske efter blot én eller to sessioner, er Stræk&SlapAf en god mulighed for at stoppe op og mærke dig selv.

Uanset om du er nybegynder eller allerede har erfaring med yoga eller lignende træningsformer, er du mere end velkommen til at deltage. Vi tilpasser øvelserne til den enkeltes niveau, så alle kan føle sig komfortable og få glæde af træningen.

Medlemskab

kr 400 /Måned
  • Deltag på alle hold
  • Open Gym 06:00-23:00
  • Fagligt kompetente trænere
  • Fri kaffe og krog til din egen kop
  • Bliv en del af et stærkt fælleskab