Tina Himmelstrup Jensen

Cand. Mag. i Læring & forandringsprocesser

Træning

Jeg underviser ud fra individuelle principper, alt efter hvad dit mål med træning er! Jeg er erfaren med undervisning i styrkeløft, vægtløftning, funktionel træning og crossfit.
Læs mere her

Kostvejledning

Jeg rådgiver i kost og ernæring, og jeg er meget interesseret i at du finder din egen vej gennem en eventuel livsstilsændring. Jeg arbejder primært med ændringer i etaper, og jeg foreslår derfor et forløb på min. 3 måneder.
Læs mere her

60+ Senior SamFit

60+ Senior SamFit v/ Tina & Louise Et helhedsfokuseret træningsforløb, med fokus på individualitet og samvær. For os gælder det om at opbygge troen på sin krop, sit sind, og derved deltage i en udvikling hvor vi bevæger os i fællesskab. Du skal have styrke til resten af livet, med fokus på dig selv.
Læs mere her

Jeg arbejder med personlig træning, gruppetræning og kostrådgivning.

Alle forløb opbygges individuelt, alt efter dine behov, så tøv ikke med at kontakte mig.

Min erfaring er, at mange af os dagligt stræber efter det perfekte indenfor et område, men hvad er det perfekte? – Jeg ønsker at hjælpe dig med at klarlægge om du stræber efter unødvendige ændringer, da min erfaring er, at disse ofte kan blokere for reelt ønskværdige ændringer.

Når jeg underviser og vejleder er det altid efter disse principper, og så elsker jeg udfordringer.

Jeg er uddannet kostvejleder og personlig træner via min uddannelse – proffesionsbachelor i Ernæring & Sundhed (januar 2016).
Jeg har over tid udviklet en kæmpe interesse i de udviklende processer af vejledning og træning, og har derfor taget en
Cand. Mag. i Læring & forandringsprocesser (juni 2019).

Jeg har undervist i fysisk aktivitet, crossFit, olympisk vægtløftning, styrketræning med mere siden 2012 (alle aldersgrupper og niveauer).

Jeg har specialiseret mig i aldersgruppen 60+, og her har jeg lavet projekt “Senior SamFit” i 2020 i samarbejdet med Louise Merwald. Læs mere på Senior Samfit.

Kontakt Tina

    •  Mail: tinajensen1983@outlook.dk
    • Telefon: 61666649
    • Cvr. Nr.: 41208848