Tim Kring

Coach

Træning

Jeg elsker at formidle, og har mange års erfaring i at undervise. For mig gælder det om at gøre kropsbevægelser så simple som overhovedet muligt.

Kontakt Tim

Jeg elsker at formidle, og har mange års erfaring i at undervise.
For mig gælder det om at gøre kropsbevægelser så simple som overhovedet muligt.
Jeg kan undervise i mange sportsgrene, udover min primære interesse, som jeg jo må indrømme er olympisk vægtløftning.

Sammenfattende betyder det at mit fokus altid vil være at være den bedste formidler, og jeg mine succeskriterier består i at give dig en forståelse af, hvordan din krops bevægelser kan opbygges og optimeres.

For at dette kan lykkes, gør jeg en dyd ud af at individualiserer min undervisning til dig, derfor vil selve processen bliver bygget op, skridt for skridt – og i det tempo som du ønsker.

 

Jeg er 29 år, bosat i Vanløse, jeg har været danmarksmester i olympisk vægtløftning hvert år siden 2008. Nordisk mester siden 2014. deltaget til europamesterskaberne og verdensmesterskaberne siden 2010. Bedste placering var i 2018, hvor jeg blev nr. 8 til europamesterskaberne. udover at være elite atlet, har jeg næsten dagligt undervist i vægtløftning og funktionel træning siden 2009, det vil sige i rundt regnet 10 år. Som er mit arbejde ved siden af vægtløftning. Min Interesse for sport startede tidligt og har altid fyldt meget i mit liv. allerede i en alder af 6 år, var jeg en af de bedste badmintonspillere i Danmark til den dag jeg skiftede min sportskarriere ud til vægtløftning.