Line Bornemann

Træner og Vanecoach

Træning

Har du prøvet det med at tilpasse dit liv efter et træningsprogram eller en kostplan nogle andre havde lavet, men trods ihærdige og gentagne forsøg, ikke rigtig kommet i mål? Hvad med at prøve den anden vej rundt? Sammen gør vi træningen til DIN - i DIT liv.
Læs mere her

Vanecoaching

Med udgangspunkt i din målsætning, og dine ønsker og behov, arbejder vi med dine vaner og tankemønstre, med henblik på at skabe de forandringer du ønsker. Jeg har i mere end 8 år hjulpet mennesker med at finde ind til kernen af hvad de ville - og med at finde vejen og skabe de forandringer der passede til netop dem, i deres virkelighed.
Læs mere her

“Never not moving”

Som menneske og træner, er jeg ukompliceret, hjertevarm og ret ‘no bullshit’-agtig – og hvis du er til sarkasme og selvironi, vil du sikkert synes, at jeg er sjov og godt selskab. Jeg drikker selv kaffe når jeg træner, og det må du også godt, når du er til træning med mig.

Bevægelse og fysisk aktivitet er et gennemgående tema i mit liv, og det strækker sig fra Olympisk Vægtløftning og tung styrketræning, over gymnastiske øvelser, svedige crossfit workouts, rolige løbeture i det fri, til udfordrende mobilitetstræning, og blid og stille stræk & bøj.

Det er mig – hvad med dig? Hvad er dit forhold til fysisk aktivitet? Og hvilken plads vil du gerne have, at det har i dit liv?

Siden 2011 har jeg arbejdet med fysisk aktivitet, kost og vanerne forbundet med det – individuelt og i grupper – herhjemme og i udlandet.
Jeg har altid prioriteret samarbejde og vidensdeling med andre trænere og coaches, og med fysioterapeuter, for at bidrage til både min egen og andres faglige og personlige udvikling.
Hverdagsfunktionel fysisk aktivitet har været et stærkt fokusområde fra min allerførste dag som træner, og det er her den største del af min trænererfaring ligger. Bevægelse og bevægelighed er fortsat et gennemgående tema i min faglige udvikling – både i kursus, workshops og uddannelsessammenhæng, og i den faglitteratur jeg dykker ned i, for at sikre et fortsat højt kvalitetsniveau.

Uddannelser & kurser:
Certificeret Vanecoach v/Morten Elsøe og Anne Gaardmand
EHFA certificeret Personlig træner
FISAF certificeret Ernærings- og livsstilsvejleder
FISAF certificeret Fitness instruktør
FISAF certificeret Instruktør i indendørs cykling
SOMA Move instruktør

Job:
2016-nu: Powered by Line Bornemann (ejer, træner og coach)
2013-2015: Playitas Resort (instruktør og træner)
2011-2013: Fitness dk – nu SATS (først holdinstruktør, senere træningsvejleder, slankevejleder og personlig træner)

Kontakt Line

    •  Mail: line.bornemann@gmail.com
    • Telefon: 22961545
    • Cvr. Nr.: 32748139