Hvorfor personlig træning?

Hos Ny Ellebjerg Fysioterapi leverer vi personlig træning, der hjælper dig med at opnå dine ønskede mål. Vores team er sammensat af dygtige fagfolk med forskellige kompetencer og et fælles fokus på kontinuerlig udvikling.

Vores trænere er alle uddannede fysioterapeuter og er dedikerede til at udarbejde et personligt tilpasset forløb, der hjælper dig med at nå dine mål på en effektiv og sikker måde – uanset om du har skader eller andre udfordringer.

Personlig træning er et samarbejde mellem dig og din personlige træner. Sammen tilpasser vi løbende forløbet, så det passer ind i din hverdag og matcher din aktuelle udvikling.

Et personligt træningsforløb giver dig værktøjer/strategier som du kan implementere i din hverdag. Vi klæder dig på til selvstændigt at kunne navigere i sundhedsjunglen og hjælpe dig med at opretholde de sunde vaner, du har opnået.

Vores fokus er på holdbare løsninger frem for quickfixes.

Din personlige træner hos Ny Ellebjerg Fysioterapi

Mit navn er Søren, og jeg er den træner, der vil guide dig igennem dit personlige træningsforløb her hos Ny Ellebjerg Fysioterapi. Jeg er uddannet fysioterapeut med en kandidatgrad i Idræt og Sundhed, hvor jeg har specialiseret mig inden for ‘Bevægelsesfremme i samfundet’. Ud over min rolle her i klinikken har jeg tidligere uddannet og eksamineret personlige trænere. Jeg fungerer nu også som landsunderviser for DGI’s ‘Bevæg dig for livet – Fitness’ program.

Med 11 års erfaring inden for discipliner som crossfit, vægtløftning, styrkeløft og klassisk styrketræning, brænder jeg for træning. Min mission er at skabe et træningsmiljø, hvor faglighed og empati er i centrum, og hvor træningen er en fornøjelse for mennesker i alle aldre, størrelser og træningsniveauer.

Skærmbillede 2023-11-19 kl. 08.41.53
Søren Langhoff

1 GANG OM UGEN

kr 2200 /måned
  • Fast tid
  • Skræddersyet forløb

2 GANGE OM UGEN

kr4400
kr 4000 /måned
  • Fast tid
  • Skræddersyet forløb
Populær

3 GANGE OM UGEN

kr6600
kr 5700 /måned
  • Fast tid
  • Skræddersyet forløb