Hos Ny Ellebjerg Fysioterapi har vores fysioterapeutiske team stor træningserfaring og adskillige videreuddannelser. Vi tror på at fysioterapeutisk behandling skal tage udgangspunkt i det enkelte menneske. Vi tilbyder ikke standardløsninger, men sætter derimod en ære i at tilpasse behandling til lige netop dig. 

Vores erfaring er, at den mest effektive behandling opnås gennem en aktiv tilgang, hvorfor du kan forvente, at vores behandlinger som oftest tager udgangspunkt i træning og øvelser. Vi ønsker at give dig værktøjerne til at håndtere dine egne problematikker. 

Gennem et forløb hos os vil du opleve, at du bliver klogere på din krop. Vi vil dele vores viden og indsigt med dig, så du får en bedre forståelse for, hvad der sker i din krop, og hvordan du kan arbejde med den for at opnå bedre funktion og mindre smerte. Vi vil også hjælpe dig med at styrke din krop, så du kan forebygge fremtidige skader og besvær.

Hvordan foregår en fysioterapeutisk behandling?

Ved den første konsultation afdækker vi i fællesskab, hvorfor du har søgt fysioterapeutisk behandling. Gennem dialog kortlægger vi din situation og kontekst, inden vi udfører eventuelle undersøgelser. Baseret på vores samtale og de fysioterapeutiske undersøgelser udarbejder vi sammen en behandlingsstrategi, der passer til lige netop dig.

Vi lægger vægt på at afstemme forventninger og give dig en realistisk prognose for din bedring. Vi ønsker at være åbne og ærlige omkring, hvad du kan forvente af behandlingsforløb og hvor lang tid det kan tage at nå dine mål. 

Slutteligt udarbejder vi en plan for dit behandlingsforløb, der er tilpasset dig. Denne plan vil indeholde specifikke trin, behandling og eventuelle hjemmeøvelser, der vil hjælpe dig med at nå dine mål. Vi aftaler også regelmæssige opfølgninger for at evaluere din fremgang og tilpasse behandlingen efter behov.

Vi er dedikerede til at tilbyde dig en professionel og individuel behandling, der hjælper dig med at komme i mål. Vi glæder os til at arbejde sammen med dig.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark eller har du en sundhedsforsikring?

Sygesikring Danmark tilskud: 133,-/første behandling, 88,-/efterfølgende behandlinger uanset din gruppe.

Sundhedsforsikring: Du kan benytte din private sundhedsforsikring til fysioterapeutiske konsultationer hos os. Kontakt din forsikring for at bekræfte dækning uden for sygesikringen, og vi tager os af resten.